Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookiek-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Floráriumok újrahasznosított üvegekben I Mágikus kert

Rendezés:

Egy PET palack új élete

11.990 Ft

Legújabb upcycling projektünkben egy PET palack kapott új funkciót és lett a szemétből egy asztali mini kert, egy florárium. Mivel a műanyag palack könnyű, ezért egy tömörfa tartóba tettük, hogy ne dőljön fel. Adj egy új esélyt a PET palacknak! Mielőtt kosárba teszed, válaszd ki a beültetett növények színét!

Előrendelhető

Egy PET palack új élete - 5 liter

14.990 Ft
Használt PET palackból készült közepes méretű florárium. Legújabb upcycling projektünkben egy üres PET palack kapott új funkciót, egy mini esőerdőt telepítettünk bele, ezáltal ez a műanyag tárgy még sok évig használatban maradhat. Válaszd te is a fenntartható designt, egy olyan tárgyat, ami itt helyben készül kis manufaktúránkban. Ez a florárium webshopunkban csak korlátozott számban kapható, mert csak elhasznált palackból készítjük. 
Előrendelhető

Palackkert régi üvegben

18.900 Ft

Upcycling, upcycling, upcycling. A floráriumok készítését régi üvegekkel kezdtük, és az újrahasznosítás most is nagyon fontos számunkra. Nézd ezt a régi, különleges üveget a bolhapiacról csiszolt üvegdugóval! Új funkciót nyert és  palackkertként folytatja az életét, lakói a mohák mellett egy különleges ezüstös levelű begónia, bordó peperomia és hálóslevél. Közepes méretű, űrtartalma 2.5 liter. Ebből a floráriumból csak egy darab készült, ha szereted a gyönyörű régi tárgyakat és a környezettudatosság is fontos számodra válaszd ezt a floráriumunkat. De adhatod ajándékként is,  biztos, hogy nem  fog csalódást okozni. 

Eladva

Florárium régi üvegben

45.000 Ft

Újabb gyönyörű upcycling darab. Nagy méretű régi üvegbe ültettünk floráriumot, űrtartalma 15 liter. Az üvegen néhol látszik az idő, de ettől a látvány csak még izgalmasabb, biztos, hogy bármely szoba vagy iroda feltűnő, izgalmas dísze lesz.  Az üveget egy régi csiszolt üvegdugó zárja le. Ebből a floráriumból csak egy darab készült, ha becsülöd a régi tárgyakat és fontos számodra a környezettudatosság, válaszd ezt a floráriumot. Ha ajándékként adod, biztos, hogy nem fog csalódást okozni. 

Érdeklődj

Palackkert régi klasszikus üvegben

18.000 Ft

Régi, klasszikus formájú magas üvegből varázsoltunk palackkertet. Legnagyobb érdekessége ennek a bolhapiacon talált üvegnek, hogy szájának átmérője csak 15 mm. Elnézve a benne a lakó növényeket lenyűgőző a tudat, hogy a növények egy ilyen kis nyíláson keresztül kerültek az üvegbe. Ha neked is fontos a fenntarthatóság és szereted a különleges régi tárgyakat válaszd upcycling sorozatunk teljesen egyedi darabját. A palackkert lakója egy feltűnő színű pelyvavirág, egy pöttyös begonia tiger, mohák és miniatűr futó növények. 

Érdeklődj