Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookiek-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Floráriumok újrahasznosított üvegekben I Mágikus kert

Rendezés:

Florárium különleges laborüvegben

24.990 Ft

Különleges, közepes méretű régi laborüvegből készült florárium színes trópusi növényekkel és mohákkal. Ebből az üvegből csak pár darab készül.  

Florárium régi infúziós palackban

10.990 Ft

Régi üveg infúziós palack kapott új funkciót: floráriumot készítettünk belőle. A palack oldalán fejjel lefelé láthatók az űrtartalom dombor jelzései. Ebben a floráriumban a mohák mellett többféle trópusi növény él. Manapság az infúziós palackok már műanyagból készülnek, ha florárium webshopunkból ezt a mini kertet választod, a múlt egy darabját is megőrzöd. 

Egy PET palack új élete

11.990 Ft

Legújabb upcycling projektünkben egy PET palack kapott új funkciót és lett a szemétből egy asztali mini kert, egy florárium. Mivel a műanyag palack könnyű, ezért egy tömörfa tartóba tettük, hogy ne dőljön fel. Adj egy új esélyt a PET palacknak! Mielőtt kosárba teszed, válaszd ki a beültetett növények színét!

Florárium különleges laborüvegben

18.000 Ft

Különleges, közepes méretű régi, hengeres laborüvegből készült florárium színes trópusi növényekkel és mohákkal. Ebből az üvegből csak pár darab készül.  

Egy PET palack új élete - 5 liter

14.990 Ft
Használt PET palackból készült közepes méretű florárium. Legújabb upcycling projektünkben egy üres PET palack kapott új funkciót, egy mini esőerdőt telepítettünk bele, ezáltal ez a műanyag tárgy még sok évig használatban maradhat. Válaszd te is a fenntartható designt, egy olyan tárgyat, ami itt helyben készül kis manufaktúránkban. Ez a florárium webshopunkban csak korlátozott számban kapható, mert csak elhasznált palackból készítjük.