Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookiek-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Palackkert régi üvegben

18.900 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Eladva
Gyártó: Mágikus kert

Upcycling, upcycling, upcycling. A floráriumok készítését régi üvegekkel kezdtük, és az újrahasznosítás most is nagyon fontos számunkra. Nézd ezt a régi, különleges üveget a bolhapiacról csiszolt üvegdugóval! Új funkciót nyert és  palackkertként folytatja az életét, lakói a mohák mellett egy különleges ezüstös levelű begónia, bordó peperomia és hálóslevél. Közepes méretű, űrtartalma 2.5 liter. Ebből a floráriumból csak egy darab készült, ha szereted a gyönyörű régi tárgyakat és a környezettudatosság is fontos számodra válaszd ezt a floráriumunkat. De adhatod ajándékként is,  biztos, hogy nem  fog csalódást okozni. 

Nem értékelt

Leírás

Miért a Mágikus kert floráriumot válaszd?

Manufaktúrában, helyi kisvállalkozásban fenntartható módon készülő egyedi, különleges alkotások  

Sokéves tapasztalat és szakértelem. Tőlünk egy élő, működő, már növekvő rendszert kapsz

Egyedülálló módon 15 nap garancia a floráriumba ültetett növényekre

Csak természetes anyagok, élő növények. Nem használunk tartósítószereket, ragasztókat, műanyag dekorációt, és műnövényeket.

Csak trópusi növények, melyeknek a floráriumban lévő körülmények a legkedvezőbbek. Nem használunk olyan növényeket, melyek pár hétig jól néznek ki, de később biztosan elpusztulnak

Részletes és pontos florárium gondozási útmutató, tanácsadás és karbantartási szolgáltatás

A floráriumok gondozása

Mielőtt átadjuk neked, a floráriumot mindig meglocsoljuk, így neked jó ideig nem kell majd locsolni. Miután hazavitted, tedd állandó hőmérsékletű helyre, ne menjen rá a hideg és soha ne érje direkt napfény, mert felforrósodik és elpusztulnak benne a növények. Amíg nem szokja meg a végső helyét még ne zárd le, ha már nem párásodik megpróbálkozhatsz a lezárással. Fontos, hogy kapjon fényt, világítsd LED-es fényforrással reggeltől estig, hacsak nincs a lakásodban olyan világos hely, ahol elegendő szórt fény van. A gondozásról részletesen itt olvashatsz. Olvasd el a gyakran ismételt kérdésekre adott válaszainkat is. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.