Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookiek-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Palackkert régi klasszikus üvegben

18.000 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Érdeklődj
Gyártó: Mágikus kert

Régi, klasszikus formájú magas üvegből varázsoltunk palackkertet. Legnagyobb érdekessége ennek a bolhapiacon talált üvegnek, hogy szájának átmérője csak 15 mm. Elnézve a benne a lakó növényeket lenyűgőző a tudat, hogy a növények egy ilyen kis nyíláson keresztül kerültek az üvegbe. Ha neked is fontos a fenntarthatóság és szereted a különleges régi tárgyakat válaszd upcycling sorozatunk teljesen egyedi darabját. A palackkert lakója egy feltűnő színű pelyvavirág, egy pöttyös begonia tiger, mohák és miniatűr futó növények. 

Nem értékelt

Leírás

Miért a Mágikus kert floráriumot válaszd?

Manufaktúrában, helyi kisvállalkozásban fenntartható módon készülő egyedi, különleges alkotások  

Sokéves tapasztalat és szakértelem. Tőlünk egy élő, működő, már növekvő rendszert kapsz

Egyedülálló módon 15 nap garancia a floráriumba ültetett növényekre

Csak természetes anyagok, élő növények. Nem használunk tartósítószereket, ragasztókat, műanyag dekorációt, és műnövényeket.

Csak trópusi növények, melyeknek a floráriumban lévő körülmények a legkedvezőbbek. Nem használunk olyan növényeket, melyek pár hétig jól néznek ki, de később biztosan elpusztulnak

Részletes és pontos florárium gondozási útmutató, tanácsadás és karbantartási szolgáltatás

A floráriumok gondozása

Mielőtt átadjuk neked, a floráriumot mindig meglocsoljuk, így neked jó ideig nem kell majd locsolni. Miután hazavitted, tedd állandó hőmérsékletű helyre, ne menjen rá a hideg és soha ne érje direkt napfény, mert felforrósodik és elpusztulnak benne a növények. Amíg nem szokja meg a végső helyét még ne zárd le, ha már nem párásodik megpróbálkozhatsz a lezárással. Fontos, hogy kapjon fényt, világítsd LED-es fényforrással reggeltől estig, hacsak nincs a lakásodban olyan világos hely, ahol elegendő szórt fény van. A gondozásról részletesen itt olvashatsz. Olvasd el a gyakran ismételt kérdésekre adott válaszainkat is. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.