Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookiek-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Florárium szögletes palackban

Kapható választék:
Beültetett növények színe:
10.900 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Mágikus kert

Nagyon szép szögletes üvegbe telepített florárium mohákkal és párakedvelő trópusi növényekkel. Mielőtt kosárba teszed, válaszd ki a beültetett növények színét!

(3)

Leírás

A trópusi florárium kedves, egyedi ajándék, ami mindenkinek tetszik, egy darabka esőerdő otthon vagy az irodában. Ez az egy literes szögletes üvegbe ültetett palackkert egy kézzel készített mini ökoszisztéma, amelyben a trópusi növények és mohák egymással összhangban és egyensúlyban élnek. A zárt floráriumok nem igényelnek sok helyet, szinte gondozásmentesek, ha nem zárod le az üveget, tisztítják a helyiség levegőjét, szépségükkel pedig elbűvölnek. A floráriumok egyre népszerűbbek, mert velük a természet csodáját viheted haza. Amikor a floráriumunkat és a benne lévő növények folyamatos változását, növekedését figyeljük, szinte ott vagyunk a trópusi esőerdőben, halljuk a madarak csicsergését, levelek susogását, bőrünkön érezzük a párát és esőt, átéljük a természet csodálatos körforgását. A florárium és a benne lévő különleges növények színei és formái segítenek megnyugtatni az elmét és a lelket, pozitív hatással vannak a közérzetre. Ha egy dekoratív és stílusos élményajándékot keresel, ami hosszú ideig örömet okoz a megajándékozottnak, ne keress tovább, megtaláltad.

Miért a Mágikus kert floráriumot válaszd?

Manufaktúrában, helyi kisvállalkozásban fenntartható módon készülő egyedi, különleges alkotások  

Sokéves tapasztalat és szakértelem. Tőlünk egy élő, működő, már növekvő rendszert kapsz

Egyedülálló módon 15 nap garancia a floráriumba ültetett növényekre

Csak természetes anyagok, élő növények. Nem használunk tartósítószereket, ragasztókat, műanyag dekorációt, és műnövényeket.

Csak trópusi növények, melyeknek a floráriumban lévő körülmények a legkedvezőbbek. Nem használunk olyan növényeket, melyek pár hétig jól néznek ki, de később biztosan elpusztulnak

Részletes és pontos florárium gondozási útmutató, tanácsadás és karbantartási szolgáltatás

Florárium szögletes palackban begóniával    Florárium szögletes palackban    Florárium szögletes palackban

A floráriumok gondozása

Mielőtt átadjuk neked, a floráriumot mindig meglocsoljuk, így neked jó ideig nem kell majd locsolni. Miután hazavitted, tedd állandó hőmérsékletű helyre, ne menjen rá a hideg és soha ne érje direkt napfény, mert felforrósodik és elpusztulnak benne a növények. Amíg nem szokja meg a végső helyét még ne zárd le, ha már nem párásodik megpróbálkozhatsz a lezárással. Fontos, hogy kapjon fényt, világítsd LED-es fényforrással reggeltől estig, hacsak nincs a lakásodban olyan világos hely, ahol elegendő szórt fény van. A gondozásról részletesen itt olvashatsz. Olvasd el a gyakran ismételt kérdésekre adott válaszainkat is. 

Vélemények

5.00
3 értékelés
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2022. 06. 09.
Izléses, különleges, pedagógusoknak (is) nagyon szép ajándék.
|
2022. 05. 19.
|
2022. 02. 05.